Magamról

Gyerekkorom óta erős kötelék fűz a zenéhez, hamar a zongora és a zeneszerzés váltak fő kifejezési eszközeimmé. Diplomámat zongoristaként szereztem, emellett pár évig zeneszerzést is tanultam. Rendszeres koncertjeim műsorában fokozatosan fordultam a könnyűzene irányába, így jutottam el a pophoz is, ami egy szerencsés véletlennek ugyancsak köszönhető („Kelj fel”).

Pályám során lehetőségem adódott kamarázni a komoly- és könnyűzenében ismert legtöbb hangszerrel, s azok mindenféle hangszercsoportjaival, legyen az vonós- vagy szimfonikus zenekar, kórus, énekesek, különböző ütős- és fúvós hangszerek, elektronikus hangszerek, így rengeteg zenésszel, táncossal, énekessel hozott össze az élet.

Megyei és országos versenyeken, találkozókon, koncerteken, vizsgákon számos alkalommal hangoztak el műveim, átirataim. Komolyzenében főként hangszeremre, vonószenekarra, kamaracsoportokra írok. Könnyűzenei vonalon egy 9 dalból álló pop zenei középlemez mellett számtalan „single” alkotás dedikálható a nevem alá.

A munkálatokban saját hangstúdióm nagy segítség volt, amit a sok hangrögzítés igénye miatt építettem ki. Később szenvedélyemmé vált a hangtechnika, amibe mélyen beleástam magam. Évek múltán mind a külső igények, mind pedig a saját indíttatásom folytán döntöttem úgy, hogy nyitok kifelé is.

A hangszeres oktatásban nagy rutinom van, több mint 15 éve foglalkozok gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.

Részletesebb leírást és videókat a zongoraoktatásról, a hangstúdióról és a gyerekstúdióról a linkekre kattintva találsz.