Felhívom figyelmeteket, hogy a Trend Patent együttes nevében és logója alatt 2020. márciusától közzétett bármiféle hír, nyilatkozat, legfeljebb a szerző magánvéleményének tekinthető!

newspaper

Egy zenekar belső ügyeinek részletei - különösen bármiféle személyeskedés - nem tartoznak a világhálóra, de kénytelen vagyok reagálni a "Trend Patent" facebook oldalán március 6-án tett bejegyzésre!

Az együttes nevében tett bejegyzés megtévesztő, újsághírnek álcázott, ízléstelen pletykával terheli a jóhiszemű, zenekedvelő érdeklődőket!

Mi, a Trend Patent zenekar alapító tagjai - Spisák Péter és Hegedűs Géza - valóban külön folytatjuk útjainkat, de a zenekar nevének és logójának további használata jelenleg még jogilag tisztázatlan. A kettőnk nevére bejegyzett zenekarnév továbbvitelének egyik alternatívája csupán ötlet szintjén vetődött fel, de egy sor kérdés még tisztázásra vár (egy esetleges új felállás mekkora művészi karakter- és színvonal változással járna stb.)

Mint a Trend Patent alapító tagja és dalainak érdemi zeneszerzője kijelentem, hogy az együttes felé bárki részéről fennálló pénzügyi tartozásról, illetve az együttes által támasztott jogos követelésről nincs tudomásom!

Most pedig térjünk át a zenére! Kérlek, ha tetszik az oldal, oszd meg! Hamarosan bemutatkoznak új könnyűzenei formációim, továbbá a Trend Patent dalai is új köntöst kapnak. Új, tehetségkutatóra írt főcímdalunk is látható lesz klippel együtt, érdemes tehát néha visszatérni.

Vasárnaponként jelentkezünk a megújult Trend Patent-es dalokkal, íme az első:

(a képre kattintva a videó elindul)

A holnap hőse

   Szeretettel küldöm Nektek továbbá a következő dalt, remélem hoz egy kis felüdülést és bíztatást a koronavírus fenyegetettséggel terhelt napjainkba:

Kelj fel

Vigyázzatok magatokra és társaitokra!

 

További videók elérhetőek a rendszeresen frissülő » YouTube csatornámon « .

 

2020. március 23.